Home > Personal injury attorney in Covina, CA > Markarian Law Firm Review

Markarian Law Firm

Personal injury attorney in Covina, CA
Reviews: 4 | Overal Rating: Good
Excellect
3
Good
0
Average
0
Bad
0
Awful
1
Thursday 8AM–5PM
Friday 8AM–5PM
Saturday Closed
Sunday Closed
Monday 8AM–5PM
Tuesday 8AM–5PM
Wednesday 8AM–5PM

Reviews

Review Left On 02/28/2020
Brianna Fletcher

BY FAR THE WORST PLACE A PERSON CAN EVER COME TO, TO FILE A BANKRUPTCY!!!!!!! BE CAREFUL COMING HERE TO MANNY, AND CORYSA. I FILLED OUT THE PAPERWORK FOR MY BANKRUPTCY ALMOST 2 YEARS AGO, AND PAID FOR BOTH MY SPOUSE AND MYSELF. LETS START OFF BY SAYING, NOTHING WAS DISCHARGED. CORYSA SPECIFICALLY TOLD US THAT ALL MY CREDITORS WOULD BE DISCHARGED AND I SHOULDN'T HAVE ANY PROBLEMS AFTER MY BANKRUPTCY WAS COMPLETED.

MANNY WAS IN CHARGE OF MY PAPER WORK. ALL AND EVERY SINGLE PAPER I HANDED TO HIM WAS LOST. HE "MISPLACED EVERYTHING. IN THE BEGINNING HE ASKED FOR THE ORIGINAL PAPERS OF ALL DEBT COLLECTORS WE HAD RECEIVED, AND WHEN WE ASKED HIM FOR A COPY HE SAID "NO ", THAT HE WOULD NOT LOSE THEM ,AND THEY ARE IN A FILE ON HIS DESK. HE SAID THEY WOULD BE RETURNED TO US IN A MANNER OF 3 DAYS. WELL 2 YEARS LATER I HAVE YET TO RECEIVE MY PAPERWORK BACK,WITH THE IMPORTANT ACCOUNT NUMBERS LISTED ON EACH FORM . THE REASON IS BECAUSE HE MISPLACED THEM, AND THAN HE SAID HE MIGHT HAVE GAVE THEM TO CORYSA, WHO ALSO LIED TO US AND SAID SHE NEVER RECEIVED ANYTHING FROM HIM . HOW UNPROFESSIONAL OF THIS SO CALLED LAW GROUP.

FAST FORWARD TO JANUARY 12,2020 I AM CURRENTLY IN DEBT WITH OVER $19,000. DUE TO MANNY AND CORYSA'S MISHANDLING, AND UNPROFESSIONALISM. HOW ARE YOU BOTH LAWYERS, AND NOTHING WAS DISCHARGED OR EVER DONE? I HIGHLY RECOMMEND EVERYONE WHO IS THINKING ABOUT COMING TO MARKARIAN LAW GROUP TO PLEASE THINK TWICE ABOUT COMING HERE. YOU ARE BETTER OFF SOMEWHERE ELSE
SAVE YOURSELF THE HEADACHE AND GO SOMEWHERE ELSE.!!!!!!!!!!
Review Left On 02/28/2020
Krauss Wonda

The best Auto Accident Attorney
Review Left On 02/07/2020
Todd C. Ward

After the accident, I needed to find a reliable and trustworthy attorney to help me out. I want to thank you for your hard work and the nice compensation you got me by helping me win my case. If it was not for you, I don’t know what I would have done. Grateful for the service you'd given to me!
Review Left On 12/28/2019
Angelica Ramirez

Thank you Markarian law group for all your help with my accident! Cristina was very informative and kept in constant contact with me on the progress of my case. Everything was handled in a timely manner and I didn't have to lift a finger. Thank you again.

Leave A Review For For Markarian Law Firm


Useful Links